• Cím: Budapest 1214 II. Rákóczi Ferenc út 277
  • Nyitvatartás: Hétfő - Péntek 08:00 - 19:00
    Szombat, Vasárnap: 08:00 - 18:00
  • Telefon: +36 20 563 03 74, +36 20 318 45 50

 

 

Forduljon hozzánk bizalommal, szeretettel várjuk!


Prémium kategóriás vegyszerekkel és vadonat új gépparkkal dolgozó profi csapat várja ügyfeleit.


2012.óktóberében megnyitottuk csepeli kézi autómosónkat , ahol gépjárművek teljes körű külső-belső mosásával, tisztításával foglalkozunk továbbá profi szintű autó polírozást, minőségi autó kárpittisztítást is vállalunk. Autómosónkban Minőségi anyagokkal, környezet- és emberbarát szemlélettel állunk a hét minden napján rendelkezésükre! Munkáink során szem előtt tartjuk az esztétikai értékek megóvását: munkatársaink a legnagyobb odafigyeléssel és alapossággal végzik munkájukat.


A tisztításhoz felhasznált vegyszerek mindegyike kipróbált, megbízható beszállítóktól származnak. A tisztítás nálunk legtöbbször egyet jelent ápolással is, vagyis az autó nem csak megszépül, de egyben a felhasznált anyagoknak köszönhetően a színek megélénkülnek, a különböző elemek tovább megőrzik eredeti állapotukat, szépségüket. Munkatársaink készséggel adnak felvilágosítást, tanácsot autóápolással, autókozmetikával kapcsolatos kérdéseikre, problémáikra.


email: xpresskozmetika@freemail.hu

telefon: 0620/563-03-74 vagy 0620/318-45-50

Facebook


A külső- és belső tisztítás mellett autó polírozással, fényszóró polirozással állunk Kedves Ügyfeleink szolgálatában. A nálunk szépen felpolírozott jármű az új autó érzetét kelti!


A járművek tisztításának folyamatát a tulajdonosok szemmel követhetik, míg az autót kívül-belül újjávarázsoljuk, addig is gondoskodunk arról, hogy otthonosan érezzék magunkat nálunk ügyfeleink!


A csepeli Autómosóban ápolt autóba beülve nem csak a tisztaság jóleső élményét érezzük, hanem az ápoltság nyugalmát is kapjuk. Ha nincs pénzünk új autóra, időről-időre látogassanak el hozzánk a Budapest, 1214, II. Rákóczi Ferenc út 277. és adják meg maguknak és autójuknak azt a gondoskodást, ami jár: a szakszerű, alapos tisztítást, a körültekintő ápolást!



Várjuk Önöket szeretettel a hét minden napján a csepeli Kézi Autómosóban és autókozmetikában

 

Állunk rendelkezésére:-)

Név:*
Telefonszám:*
Megjegyzés:

Created by: Endorphin Studio Ltd