• Cím: Budapest 1214 II. Rákóczi Ferenc út 277
  • Nyitvatartás: Hétfő - Péntek 08:00 - 19:00
    Szombat, Vasárnap: 08:00 - 18:00
  • Telefon: +36 20 563 03 74, +36 20 318 45 50

 


kéziautomoso


Egy csillogóan szép külsejű autó


A mai világban a sikerhez ugyanúgy hozzátartozik egy szépen ápolt autó, mint egy elegáns öltöny vagy divatos kosztüm, egy szép óra, vagy a kifényesített cipő.

Az első benyomás nagyon fontos, ezért egy szép külsejű autó eleve tekintélyt kölcsönöz tulajdonosának. Arról árulkodik, hogy tulajdonosa igényes figyel magára, ezáltal másokra is, a környezetére, és munkájára is.
Autóápolás télen

Az olvad hólé, az útsó és a jégmentesítő anyagok romboló hatást gyakorolnak az autó felületén, ha nem távolítjuk el rendszeresen.
Ha belegondolunk, mennyi sós latyak csapódik fel a kerékdobokra, az ajtóra
akkor tudjhatjuk, milyen kárt okozhat ez az autók feleületén.

Ennek megfelelően ajánlatos a járművünket a téli hónapokban is rendszeresen mosni és karbantartani.


 

 

2015-08-14téliautómosásMiért jobb a kézi autómosás, a gépi autómosásnál?

 

Aki gyakran viszi autóját gépi autómosóba a lakkozáson szabályos, de nemkívánatos rajzolatokat vehet észre, főleg ha metálfényezésű a kocsija. Ennek oka az, hogy a műanyag kefeszálak vége - ahogy a szakemberek mondják - „szét van ütve", mert a túlzott használatban ezek a hajlékony és igen vékony szálak elkopnak. Így már csak a vastagabb részük marad, és bármilyen hihetetlen, a vékonyabb részek a lemezérintéskor létrejövő súrlódás következtében kis mennyiséget a fényezésre olvasztanak. A visszamaradó műanyag bevonat mattítja a lakkozást. Mindezek kárát az óvatlan autósok látják.


 

gépi autómosás

2015-08-15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A textilcsíkos kefék sem bánnak jóval finomabban a fényezéssel. Bár nem hagynak saját anyagukból maradékot az autón, viszont a textilcsíkokban lerakódott koszszemcsék karcolják az autót.

A kézi autómosás a gépi autómosással szemben sokkal alaposabb így a gép által nehezen vagy egyáltalán el nem érhető helyeken (kerék, felni, küszöb) is tisztává varázsolja autóját. Szárazoláskor nagynyomású levegővel távolítjuk el a falcokban rejtőző vizet, majd speciális törlőkendővel töröljük szárazra. Belső tisztításkor kétféle különleges mikroszálas kendővel tisztítjuk meg a műanyag felületeket és a műszerfalat is. Ablaktisztításhoz gyors nedvszívó papír alapú törlőt használunk, mely csíkmentességet biztosít.Biztonságosabb


Az autómosás különösen ősszel és télen a legfontosabb. Nem Elsősorban esztétikai, hanem biztonsági szempontból, hiszen vezetés közben hamarabb észrevehető a jármű és számos balesetet megelőzhetünk ezáltal.

 

 


 


profi szintű autó polírozást, minőségi autó kárpittisztítást és kézi autómosást végzünk. Minőségi vegyszerek ,Profi csapat, vadonatúj géppark szolgál ki minden kedves vendégünket!

 

 

Motormosásból adódó károkért felelősséget nem vállalunk!

 

Cégeknek,flottáknak kedvezményt biztosítunk.

Jöjjön el hozzánk,bízza ránk autóját!

Budapest 1214 II.Rákóczi Ferenc út 277. Xpress-KÉZI Autómosó és Autókozmetika

 

tel: 0620/563-03-74

0620/318-45-50

email: xpresskozmetika@freemail.hu

 

 


 

 

 

 

 

Állunk rendelkezésére:-)

Név:*
Telefonszám:*
Megjegyzés:

Created by: Endorphin Studio Ltd